Logo UDACEBA

Artículos de Docencia

 • 29 de junio de 2018

  UDACEBA presenta més d’un centenar de treballs al @BCNsemfyc

  UDACEBA ha pres part molt activa a la 38a edició del Congrés semFYC que es va celebrar a Barcelona del 10 al 12 de maig. En total s’han presentat 106 treballs que tenen per autor o autora un professional d’algun dels 5 centres docents d’UDACEBA. D’entre tots els treballs presentats, 83 han estat acceptats al Congrés i porten la firma d’un professional de la nostra unitat docent com a primer autor.

 • 25 de junio de 2018

  L’assistència i participació a congressos: font de coneixement i motivació professional

  Anàlisi del benefici que aporta a la Unitat Docent promoure el coneixement científic i professional mitjançant l’assistència a congressos, més enllà de l’experiència i valoració personals de residents i tutors.

 • 20 de marzo de 2018

  Comunicant-nos a Córdoba

  El mes d'octubre les i els residents d’UDACEBA hem assistit al XXXVIII Congrés de Comunicació i Salut de semFYC que s’ha dut a terme a Córdoba.

 • 15 de marzo de 2018

  Les Comissions de Docència. Què són i què han de ser

  “Les comissions de docència són els òrgans col·legiats als quals correspon planificar i organitzar la formació, supervisar-ne l’aplicació pràctica i controlar el compliment dels objectius previstos en els programes formatius de les diferents especialitats en ciències de la salut. Així mateix, correspon a les comissions de docència facilitar la integració de les activitats formatives i dels residents en l’activitat assistencial i ordinària del centre, planificant la seva activitat...

 • 20 de julio de 2017

  Activitat Comunitària del Metge de Família i Comunitària a Uruguai

  Introducció

  La medicina familiar i comunitària a Uruguai comença a desenvolupar-se des de la dècada del 70 amb experiències aïllades. A la dècada del 80, a tota Amèrica Llatina, amb l'impuls de l'OPS (Organització Panamericana de la Salut) es va implementar una experiència de Medicina Familiar orientada a resoldre l'emergència de les poblacions vulnerables. Aquest programa es va dur a terme únicament en el prestador públic MSP (Ministeri de Salut Pública) i principalment a Montevideo,...

 • 14 de abril de 2017

  La meva experiència Hippokrates en terres escoceses

  Des de sempre he tingut curiositat per poder conèixer la sanitat i la manera de viure la salut a diferents cultures i països, per això des del primer moment que vaig saber de l’existència del programa d’intercanvi Hippokrates, dirigit a metges/esses joves i metges/esses residents de medicina de família i comunitària, vaig estar interessada en poder realitzar un intercanvi.

 • 22 de enero de 2017

  XIX Jornada Residents CAMFiC. L’especialitat és FAMÍLIA

  Des de la Vocalia de Residents ens agradaria convidar-vos a participar a la XIX Jornada de Residents de la CAMFiC, que tindrà lloc el proper 10 de març de 2017, a la seu de la CAMFiC, a la ciutat de Barcelona.

 • 23 de octubre de 2016

  V Jornada del grup d’Ètica de la CAMFiC i la Xarxa d’Unitats Docents MFiC

  El passat 1 de Juny es va celebrar la V Jornada del grup d'Ètica de la CAMFiC. Aquest any la jornada es va centrar en l'ètica en la docència i per això es va organitzar conjuntament amb la Xarxa d'Unitats Docents de MFiC. UDACEBA va col·laborar activament en l'organització d'aquesta jornada.

1 | 2»
UNITAT DOCENT D'ACEBA / Sardenya, 466 - 08025 Barcelona / Tel. 93 567 43 80 / udaceba@udaceba.cat