Logo UDACEBA

Medical Stage: nova plataforma de formació en salut a Barcelona

Autor: Diana Fernández Valverde, directora mèdica de Medical Stage i metgessa de família EAP Sardenya

Medical Stage neix l’any 2015 fruit de la iniciativa d’un equip multidisciplinari de professionals de la salut, amb una llarga trajectòria en l’àmbit assistencial, en formació, innovació i recerca. El projecte sorgeix d’una idea inicial del Dr. Josep Manuel da Pena, que un grup de professionals vinculats a la Unitat Docent UDACEBA hem volgut fer realitat.

 

Oferta formativa presencial a Barcelona per a professionals sanitaris

 

Logotip Medical Stage

 

El nostre coneixement en l’àmbit de la formació i la docència en salut ens han permès oferir-vos aquest espai, amb l’objectiu de ser una eina d’ajuda per a tots els professionals de la salut que vulguin formar-se a Barcelona.

 

Hem desenvolupat el portal “Medical Stage” on oferim tota la informació necessària sobre una àmplia oferta formativa, que va des de tallers, cursos, jornades, fins a màsters i postgraus, passant per rotacions en diferents unitats, tant en l’àmbit d’atenció primària, hospitalària i universitats.

 

A Medical Stage l’oferta formativa es pot escollir principalment per especialitats i per centres de formació, per tal de facilitar la cerca als usuaris i que puguin triar la millor opció. Volem apropar l’excel·lència professional a tots els professionals de la salut.

 

Amb l’objectiu de poder treure el màxim profit de la seva estada a Barcelona, també s’ofereix als usuaris informació sobre allotjament, mobilitat, tràmits, assegurances. Així mateix, a Medical Stage es pot consultar informació sobre llocs d’interès i visites turístiques a Barcelona, per conèixer la màgia d’aquesta ciutat. Amb una mirada atenta en la formació i la salut, Medical Satge vol mostrar al món la riquesa i la gran diversitat de Barcelona.

 

Paral·lelament a la posada en marxa de la pàgina web, Medical Stage ha presentat el projecte en diferents certàmens del sector, un d’ells d’àmbit estatal, concretament el 36è Congrés SEMFyC i un altre d’àmbit europeu, el congrés WONCA 2016, amb l’objectiu d’incentivar i promoure la plataforma i donar valor afegit a la formació sanitària de la nostra ciutat.  

 

Tota la informació de Medical Stage a: 

www.medicalstage.org

@medical_stage

 

  

Citació

Autor: Fernández Valverde, D. 

Títol article: Medical Stage: nova plataforma de formació en salut a Barcelona

Revista: APSalut. Volum 4. Número 4. Article 76

Data: 6 de juliol de 2016
UNITAT DOCENT D'ACEBA / Sardenya, 466 - 08025 Barcelona / Tel. 93 567 43 80 / udaceba@udaceba.cat