Logo UDACEBA

La Dra. Sílvia Zamora, coordinadora docent de l'EAP Dreta de l'Eixample i l'EAP El Remei de Vic reben el Premi a l’Excel·lència Professional del CoMB 2016

29 de novembre de 2016

Un any més, UDACEBA també és present a l’entrega de Premis de l’Excel·lència Professional del Col·legi de Metges de Barcelona (CoMB). Enguany ha rebut el guardó la Dra. Sílvia Zamora Mestre, metgessa de família i coordinadora docent de l’EAP Dreta de l’Eixample (CAP Roger de Flor) en la categoria de Medicina d’Atenció Primària. L'EAP Dreta de l'Eixample és un dels 4 Centres d'Atenció Primària d'UDACEBA acreditats per a la docència, amb una gran implicació en tota l'activitat d'aprenentatge i creixement professional dels residents.

 

Igualment l'EAP El Remei de Vic (Vic Sud), ha rebut el Premi de l'Excel·lència Professional com equip d'atenció primària.

 

Els Premis a l’Excel·lència Professional del CoMB són un reconeixement a metges i a equips assistencials que han destacat per l’excel·lència i la qualitat en l’activitat professional. Enguany l’acte de lliurament dels premis s’ha celebrat el 28 de novembre al Teatre Romea de Barcelona i s’han lliurat guardons a 51 metges i a 4 equips assistencials de Barcelona, entre ells a l'EAP Vic.

 

El COMB guardona professionals en els àmbits d’atenció hospitalària, atenció primària, altres àmbits assistencials, recerca biomèdica, educació mèdica i, per últim, humanitats, cooperació i gestió. Així mateix, es concedeixen quatre premis per a equips assistencials, per tal de reconèixer el lideratge i l’excel·lència dels metges que treballen en equip.   

 

Enhorabona!

 

Galeria d'imatges

  • Dra. Sílvia Zamora, MFiC EAP Dreta de l'Eixample. Premi Excel·lència Professional 2016 Medicina d'Atenció Primària
  • EAP Vic. Premi Excel·lència Professional 2016 com Equip d'Atenció Primària
UNITAT DOCENT D'ACEBA / Sardenya, 466 - 08025 Barcelona / Tel. 93 567 43 80 / udaceba@udaceba.cat