Logo UDACEBA

El 3r Premi Josep Manuel da Pena guardona el treball de quatre MIR de la Unidad Docente Madrid Norte

4 de juny de 2016

Enguany el treball guanyador és “Uso de benzodiacepinas ¿Un factor de riesgo para la demencia?: Estudio casos-controles”, realitzat per Lucía Allega, Victoria Lo-lacono, Ana Isabel Nogales i Marlin Alenjandra, de la Unidad Docente Madrid Norte.

 

El divendres 3 de juny es va celebrar l’acte d’entrega del Premi Josep Manuel da Pena 2016, al Col·legi Oficial de Metges de Barcelona (COMB). L’acte va comptar amb la conferència del periodista Antoni Bassas.

 

Va presentar l'acte el Dr. Jaume Sellarès, vicepresident del COMB. El cap d’estudis de la Unitat Docent, el Dr. Albert Casasa va fer un repàs a la trajectòria i als valors de la Unitat Docent. Va fer entrega del premi la Dra. Rosa Monteserín, presidenta del Comitè Científic del Premi Josep Manuel da Pena, a Ana Isabel Nogales García, qui va recollir el premi en nom del seu equip.

 

El Premi Josep Manuel da Pena consisteix en una dotació econòmica de 1000 euros i la Guia d’Actualització en Atenció Primària de la SEMFYC.

 

Conformen el Jurat del Premi la Dra. Monteserín, el Dr. Carles Brotons, la Dra. Verónica Casado, el Dr. Ignasi Gisch, el Dr. Jaume Kulisevsky i el Dr. Antoni Sisó.

 

Enguany s’han presentat fins a 24 treballs candidats a optar al premi, respecte els 16 entregats el 2015. El Premi Josep Manuel da Pena vol premiar l’esforç i el treball dels resident de Medicina de Família i Comunitària. Poden optar al premi tots els residents de l’estat espanyol.

 

El treball guanyador “Uso de benzodiacepinas ¿Un factor de riesgo para la demencia?: Estudio casos-controles” es publicarà en futures edicions del butlletí APSalut

Galeria d'imatges

  • Premi Josep Manuel da Pena 2016 al COMB
  • Equip UDACEBA
  • Entrega del Premi al treball guanyador 2016
UNITAT DOCENT D'ACEBA / Sardenya, 466 - 08025 Barcelona / Tel. 93 567 43 80 / udaceba@udaceba.cat