Logo UDACEBA

UDACEBA obté el segell de qualitat Web Médic Acreditat (WMA) del COMB

8 de març de 2016

Des d’aquest mes de març la nostra pàgina ja disposa de la certificació i el segell de qualitat de Web Mèdic Acreditat (WMA) del Col·legi Oficial de Metges de Barcelona (COMB). Aquesta acreditació garanteix que el nostre web conté continguts sanitaris de confiança i de qualitat, avalats pel programa WMA. El segell, fàcilment identificable, el podeu veure al peu de la pàgina web.

 

A UDACEBA estem compromesos amb els nostres usuaris i amb tota la societat en general per oferir-vos informació sanitària veraç i de qualitat. Som conscients que internet és una de les principals vies de comunicació i difusió de la informació i per aquest motiu hem volgut segellar el nostre web amb l’aval i professionalitat del WMA.

 

El sistema d’acreditació del WMA es basa en els Principis de Bona Pràctica adherits al codi de Deontologia del COMB. Només certifica webs amb responsables i/o col·laboradors metges. La finalitat d’aquest sistema d’acreditació és la millora de la qualitat de la informació sanitària a Internet, com a referent de confiança per a metges, professionals de la salut, pacients i ciutadans. El WMA es tracta d'una iniciativa pionera que, ja a l'any 2005 i també al 2010, ha estat considerada entre els programes de certificació de continguts més reconeguts per part dels usuaris segons un estudi realitzat per Health On the Net Foundation (HONcode).

 

Amb aquesta certificació la web d’UDACEBA ja forma part del repositori de més de 400 webs acreditades amb el segell de WMA. Seguirem treballant per oferir-vos dia a día més i millor informació en formació en salut, rigorosa i veraç, de mans de professionals i experts.

 

UNITAT DOCENT D'ACEBA / Sardenya, 466 - 08025 Barcelona / Tel. 93 567 43 80 / udaceba@udaceba.cat