Logo UDACEBA

Augmenta el número de residents interessats en Medicina i Infermeria Familiar i Comunitària en la Jornada de Portes Obertes UDACEBA 2016

1 d'abril de 2016

Èxit de participació en la Jornada de Portes Obertes UDACEBA 2016. Fins a 35 persones interessades en l'especialitat en Medicina Familiar i Comunitària i Infermeria Familiar i Comunitària han visitat les instal·lacions de l'EAP Sardenya per conèixer tutors i residents de la nostra Unitat Docent.

 

El dia 1 d'abril hem celebrat la jornada anual de Portes Obertes per explicar qui som i què fem als futurs nous residents d’UDACEBA. Han vingut 35 persones interessades en conèixer la nostra Unitat Docent, 33 de les quals han mostrat especial interès per l’especialitat en Medicina de Família i Comunitària i 2 en Infermeria Familiar i Comunitària. A través de petits grups de conversa els visitants han pogut conèixer de primera mà l’experiència i la vivència a UDACEBA dels nostres residents en actiu.

 

Durant la visita s'ha presentat UDACEBA als nouvinguts i se’ls ha explicat el repartiment de places de residents a UDACEBA per aquest any. La Unitat Docent formarà a 12 nous residents el proper curs, 10 residents de Medicina Familiar i Comunitaria (MIR) i 2 residents d'Infermeria Familiar i Comunitària (EIR), que es repartiran entre tots els centres d’UDACEBA. L’EAP Dreta de l’Eixample acollirà els 2 nous EIR. Per als nou MIR, UDACEBA ofereix 10 places, de les quals 2 a l’EAP Vic, 2 al CAP Sagrada Família, 2 a l’EAP Dreta de l’Eixample i 4 a l’EAP Sardenya.

 

Contacte i informació: Secretaria UDACEBA (Araceli Bergillos) abe...@eapsardenya.cat)

 

 

 

 

 

UNITAT DOCENT D'ACEBA / Sardenya, 466 - 08025 Barcelona / Tel. 93 567 43 80 / udaceba@udaceba.cat