Logo UDACEBA

Una seixantena de professionals de la salut es reuneixen a Sant Martí de Centelles en la XXI Jornada de Residents UDACEBA

24 de novembre de 2018

La trobada s’ha consolidat com un espai relacional entre tutors i residents dels diferents centres de la Unitat Docent UDACEBA per compartir coneixement, bones pràctiques i establir vincles.

 

 

Un any més, Sant Martí de Centelles va aplegar la Jornada anual de Residents de la Unitat Docent UDACEBA, que enguany ha arribat a la XXI edició.

 

En aquesta ocasió es van reunió a l’entorn de 60 professionals de la salut, entre tutors i residents de Medicina Familiar i Comunitària i Infermeria Familiar i Comunitària. Actualment UDACEBA forma a 44 residents, i la Jornada cerca la implicació i participació de tutors i residents d’ambdós àmbits.

 

A primera hora es va fer una formació sobre actualització en vacunes de mans de R1 i R2 d’infermeria FiC i R4 de Medicina FiC. Seguidament es va passar a una discussió de casos clínics, participats pels diferents centres docents.

 

Es va presentar en primícia el Decàleg d’Ètica i Docència de la Unitat Docent, actualment en fase de desenvolupament.

 

Al migdia els residents d’Infermeria FiC van prendre el relleu, amb una exposició sobre Neteja, desinfecció i  antisèpsia, i un taller d’apòsits.

 

La Dra. Marina Geli, coordinadora del Centre d’Estudis Sanitaris i Socials de la UVic-UCC, va impartir la conferència de cloenda “Reptes del Sistema sanitari. Mirades múltiples”. En la seva ponència va plantejar reflexions basades en un DAFO del Sistema Sanitari Català, per obrir el debat i propostes de millora dirigides a l'assistència sanitària i la salut de la població.

 

Galeria d'imatges

  • Img 8925
  • Img 8947
  • Img 8989
  • XXI Jornada Residents UDACEBA 2018
UNITAT DOCENT D'ACEBA / Sardenya, 466 - 08025 Barcelona / Tel. 93 567 43 80 / udaceba@udaceba.cat