Logo UDACEBA

Tres professionals de l’EAP Vic i l’EAP Sardenya són premiats amb la XVIIIa Beca d’Investigació d’Osona de l’Acadèmia de Ciències Mèdiques d’Osona

10 d'octubre de 2017

El treball guanyador, anomenat PROJECTE DEBENZAP “Assaig clínic per avaluar l’eficàcia d’una intervenció sobre la deprescripcció de benzodiazepines en pacients amb consum crònic a l’Atenció Primària”, ha estat desenvolupat per l’equip Investigador format per Dr. Jordi Casanovas Font, Dr. Carles Brotons Cuixart i la Sra. Judit Canudas Canadell.

 

 

El Dr. Jordi Casanovas, metge de família de l’EAP Vic, el Dr. Carles Brotons, metge de família de l’EAP Sardenya i la Sra. Judit Canudas, infermera de l’EAP Vic són els autors del treball guanyador PROJECTE DEBENZAP. Tots tres són tutors de la Unitat Docent UDACEBA, molt implicats en la formació dels futurs professionals sanitaris.

 

La Beca d’Investigació d’Osona, que entrega l’Acadèmia de Ciències Mèdiques d’Osona, es va lliurar en el marc de la Festivitat de Sant Cosme i Sant Damià 2017, que enguany es va celebrar el passat 29 de setembre a l’Ajuntament de Vic.

 

La Festivitat de Sant Cosme i Sant Damià és un acte anual que organitza el Col·legi de Metges de Barcelona en reconeixement a tots els metges d’Osona i a la professió mèdica.

 

 

Diploma BECA ACMO 2017

 

UNITAT DOCENT D'ACEBA / Sardenya, 466 - 08025 Barcelona / Tel. 93 567 43 80 / udaceba@udaceba.cat