Logo UDACEBA

La 19a edició de la Jornada de Residents UDACEBA es consolida com l’espai de trobada, de coneixement i de debat de tutors, residents, tècnics en salut i col·laboradors de la comunitat docent

7 d'octubre de 2017

A l’entorn de 60 persones es van reunir a Sant Martí de Centelles el 6 d’octubre en la Jornada anual de Residents UDACEBA. Al llarg del matí es van dur a terme dues conferències i l’exposició de diferents casos clínics, per part de residents de Medicina Familiar i Comunitària i residents d’Infermeria Familiar i Comunitària.

 

Seguidament a la inauguració de la Jornada, a càrrec del Sr. Josep Grau, alcalde de Sant Martí de Centelles, la Dra. Natàlia Riera, directora del CAP Sagrada Família va pronunciar la conferència “Tractament del dolor. Actualització Opioides”.

 

Les MIR R4, Dra. Deborah Mendoza de l’EAP Vic i la Dra. Núria Nadal, del CAP Roger de Flor van presentar el primer cas clínic. També es va posar a debat un cas clínic d’infermeria, presentat per la IIR R2, Yesenia Vazquez Maneiro.

 

Les rotacions opcionals van tenir també un espai destacat a la Jornada, de mans de la Dra. Anna Fuentes del CAP Roger de Flor, convidant a tots els residents a viure la seva pròpia experiència fent una rotació externa.

 

La farmacèutica Dra. Maite Pérez del CAP Sagrada Família va explicar els objectius en farmàcia en Atenció Primària, els indicadors.

 

Per cloure la Jornada els R4 Dra. Helena Ferrer i Dr. Rodrigo Perlá, de l’EAP Sardenya, van fer una presentació de les darreres publicacions de comunitària a la revista Comunidad. Una activitat grupal per buscar actius en salut va posar el punt i final a la Jornada.

 

UDACEBA disposa d'una àmplia oferta de consultoris rurals. Per aquest motiu i per tal que els residents puguin conèixer la medicina rural de primera mà, Sant Martí de Centelles s'ha convertit en l'espai de referència de la Jornada de residents UDACEBA.

Galeria d'imatges

  • Inauguració de la 19a Jornada de Residents UDACEBA
  • Tractament del dolor. Actualització Opioides.  Dra. Natàlia Riera
  • Objectius en farmàcia en Atenció Primària. Dra. Maite Pérez
  • Foto de família UDACEBA 2017
UNITAT DOCENT D'ACEBA / Sardenya, 466 - 08025 Barcelona / Tel. 93 567 43 80 / udaceba@udaceba.cat