Logo UDACEBA

EAP Dreta de l'Eixample - CAP Roger de Flor

EAP Dreta de l'Eixample S.L.P és una empresa proveïdora de Serveis d'Atenció Primària del Sistema Sanitari Públic de Catalunya. 

És una Entitat de Base Associativa (EBA), és a dir, una societat constituïda per professionals sanitaris. Les EBA van néixer a Catalunya l'any 1998 amb l'objectiu de que equips de metges i infermeres, amb amplia experiència en Atenció Primària i mitjançant un contracte amb el CatSalut proporcionessin els serveis d'Atenció Primària reformada sota la supervisió del CatSalut a una població determinada. 

L'1 d'Octubre del 2003, L'EAP Dreta de l'Eixample S.L.P va començar la seva activitat gestionant l'Atenció Primària de les zones 2G i 2J de la Dreta de l'Eixample de Barcelona ubicats en els CAP València, Monumental i Ausiàs Marc. El 17 de setembre del 2007 van poder disposar del CAP Roger de Flor traslladant la totalitat de l'equip a aquest centre. El 10 de novembre de 2007 el CAP Roger de Flor va ser inaugurat oficialment per l'Honorable Senyora Marina Geli i Fàbrega, consellera de Salut de la Generalitat de Catalunya, i l’alcalde de la ciutat, l’Excel·lentíssim Senyor Jordi Hereu i Boher.

 

Coordinadors docents

 

Medicina: Dra. Sílvia Zamora Mestre

Infermeria: DUI David Ginesta López

 

EAP Roger de Flor

 

Adreça: Carrer Roger de Flor 194-196
Codi Postal: 08013
Població: Barcelona
Telèfon: 93 507 03 90
in...@eapdretaeixample.cat
Coordinador: Sílvia Zamora Mestre

Enllaços relacionats

Galeria d'imatges

  • EAP Dreta de l'Eixample
UNITAT DOCENT D'ACEBA / Sardenya, 466 - 08025 Barcelona / Tel. 93 567 43 80 / udaceba@udaceba.cat