Logo UDACEBA

Salut Comunitària

 • 17 de gener de 2017

  Salut Comunitària. Coneixent la nostra població

  Introducció
   
  El grup de treball Fem Salut al Barri de la Unitat Docent ACEBA, durant el seu primer any de trajectòria ha realitzat vàries activitats en Salut Comunitària.
   
  https://femsalutalbarri.wordpress.com/
   
  Es tracta d'un grup multiprofessional (Infermeria, Medicina, tutors i residents, Treball Social, Administratius, Antropologia) i multicèntric que treballa sobre Salut Comunitària en el marc de la docència.

 • 22 d'octubre de 2016

  El dia que em vaig enamorar de tu... Salut Comunitària!

  Avui us volia parlar d’una història d’amor d’aquelles que apassionen i omplen de vida malgrat els seus moments de desencís i frustració que sovint la fan més forta i ferma.
   
  És una història que alguns de vosaltres haureu viscut i que d’altres de ben segur viureu en el futur. No deixeu passar l’oportunitat d’enamorar-vos d’ella: LA SALUT COMUNITÀRIA.

 • 24 de maig de 2016

  Síria en primera persona: L'experiència d'un sirià molt català

  La Dra. Àngels Ballarín, metgessa de família EAP Vic, entrevista a Ibrahim Mahfoud, metge de família ACUT Osona.

 • 22 de maig de 2016

  L'educació a l'Escola La Sínia: una responsabilitat compartida

  Al llarg dels últims 15 anys, la societat mundial ha experimentat un seguit de canvis i moviments migratoris que s’han anat desenvolupant i gestionant de diferent manera segons les polítiques migratòries de cada país i cada territori, en què entenem que un dels principals objectius ha estat treballar per a la creació d’una societat plural, intercultural i més diversa.

 • 24 de març de 2016

  La Comunitària existeix. Experiència a l'ASPB

   
  “Què és l’Agència de Salut Pública? Què s’hi fa?” Aquestes són preguntes que freqüentment m’han fet quan he explicat que estava realitzant una rotació a l’Agència de Salut Pública de Barcelona (ASPB). A continuació, m’agradaria explicar que és l’ASPB, quins són els seus àmbits d’actuació i donar a conèixer la meva experiència al Servei de Salut Comunitària de l’ASPB.

 • 11 de gener de 2016

  "Fem salut al barri"

  Constitució del Grup de Salut Comunitària d'UDACEBA “Fem salut al barri”
   
  https://femsalutalbarri.wordpress.com
   
  En el context de la millora dels coneixements, habilitats i competències dels residents d’Infermeria i Medicina Familiar i Comunitària d’UDACEBA, però també, de la formació continua dels professionals, sorgeix la necessitat de treballar en major profunditat l'Atenció Comunitària. Sabem que és un aspecte sovint poc conegut i compartit de la nostra especialitat...

 • 24 de setembre de 2015

  Ser pobre perjudica seriosament la salut

  Darrerament, polítics i economistes fan gala d’un alt nivell d’optimisme i ens diuen que comencem a sortir de la crisi i que el pitjor ja ha passat. Podem veure el President del govern espanyol fent declaracions i assegurant que l'economia espanyola "ha obert del tot les portes a la recuperació" i comença a dir "adéu a la crisi".

 • 29 de setembre de 2014

  Model d'Atenció Residencial a Centelles

  Sra. Marga Sibina. Directora Residencia St. Gabriel
  Dra. Sílvia Narejos. Directora Assistencial Cap Centelles
   
   
  El model d’atenció residencial a Centelles va néixer el 2002 arrel de la signatura d’un contracte de serveis prestats entre l’ABS Centelles, entitat autogestionada del Servei Públic de Salut, i la Residència Sant Gabriel, de gestió municipal.

1 | 2»
UNITAT DOCENT D'ACEBA / Sardenya, 466 - 08025 Barcelona / Tel. 93 567 43 80 / udaceba@aceba.cat